Onze supplementen en meer

Heel wat klachten zijn te wijten aan slechte voeding en onvoldoende vitamines en mineralen. In deze gevallen kunnen voedingssupplementen helpen. Apotheek Fastré in Tongeren biedt u een ruim assortiment aan supplementen en geeft u graag advies over het meest geschikte product.

Etixx

De supplementen van Etixx zijn uitstekend geschikt voor sporters. Deze sportsupplementen bevatten verschillende vitaminen, oligo’s en mineralen. Ze bevorderen het herstel van uw lichaam en verbeteren uw prestaties. U kunt onder meer producten voor gezondheid, kracht, uithouding, prestatie en recuperatie bij ons verkrijgen. Bovendien krijgt u een permanente korting van 15% op de supplementen van Etixx.

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen bevatten een of meer vitamines, mineralen en andere nutriënten die als aanvulling op uw voeding dienen. Voor een optimale, effectieve werking raden wij u aan om enkel kwaliteitsvolle supplementen te gebruiken.

Homeopathie

Onze apotheek heeft een ruim aanbod aan homeopathische geneesmiddelen.Homeopathie zijn verdunningen van substanties die vaak schadelijk zijn, maar die in een lage dosis een positieve werking hebben. Deze producten zijn verkrijgbaar als granules, druppels en zuigtabletten.

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze zaak. Wij vertellen u graag meer!