Voorschriftplichtige en voorschriftvrije geneesmiddelen

Kom langs bij Apotheek Fastré voor medicatie in Tongeren. Wij beschikken over de nodige ervaring en expertise om u meer te vertellen over de geneesmiddelen die u bij ons koopt en hoe u deze dient in te nemen. Bovendien maken wij gebruik van etiketten die meer duiding geven bij de inname.

Om zo goed mogelijk tot uw dienst te staan, houden wij een historiek bij van de afgeleverde medicatie. Indien u regelmatig geneesmiddelen neemt, kunnen wij ook een medicatieschema voor u opstellen. Voor sommige geneesmiddelen, zoals astmamedicatie, voorzien wij begeleidingsgesprekken.

geneesmiddelen

Voorschrift meebrengen

Er zijn twee soorten geneesmiddelen, namelijk voorschriftplichtige en voorschriftvrije medicatie. Indien u geneesmiddelen met voorschrift wilt aankopen, dient u het voorschrift mee te brengen als u onze apotheek bezoekt. U kunt het voorschrift ook online uploaden op onze website.

Apotheek Fastré

Vervallen geneesmiddelen

Als u thuis vervallen geneesmiddelen heeft, kunt u deze bij ons afleveren. Dit is de veiligste manier om medicatie weg te werpen.

Apotheek Fastré

Service

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bezoek dan onze apotheek in Tongeren. Wij helpen u graag verder. Wij vinden een persoonlijke en oplossingsgerichte service zeer belangrijk.